Uw advertentie hier
 

Voor deelname aan deze webinar is een beeld- en geluidsverbinding nodig. De bedoeling is dat u live vragen kunt stellen, antwoord krijgt en er vanzelf een levendige discussie ontstaat. Iedereen krijgt van tevoren persoonlijk hulp bij inloggen en het opzetten van de verbinding.

Deze webinar is speciaal bedoeld voor financiële en juridische dienstverleners die ondernemers willen helpen met het aanvragen van de subsidie NOW.

Aan de hand van een aantal voorbeelden wordt ingegaan op de ondernemingen waarvoor de regeling is bedoeld, welke werknemers vallen er wel en niet onder vallen en welke referentieperiode je kan kiezen voor het vaststellen van de omzetdaling.

Ook wordt ingegaan op de berekening van de loonsom, die de basis is voor de te verkrijgen subsidie. Een aantal scenario’s worden rekenkundig uitgewerkt, zodat u na de webinar hiermee gericht aan de slag kunt.

De onderwerpen van de webinar

Aan de orde komen de volgende vragen:

  • Welke ondernemingen/werkgevers komen in aanmerking?
  • Hoe bepaal je de referentieperiode voor de omzet die achteruit is gegaan?
  • Hoe bepaal je de loonsom waarover subsidie wordt verstrekt?
  • Wat zijn de verplichtingen van de werkgever?
  • Hoe en wanneer wordt er uitbetaald?

Tijd / plaats

Donderdag 9 april 2020 van 16.00 tot 17.15 uur (effectief 1 uur) met halverwege een pauze. Online vanaf uw desktop of laptop.

PE-punten /certificaat

1 PE-punt / PE-uur

Na afloop van de training ontvangt u voor de deelname ten behoeve van de PE-punten een bewijs van deelname (o.a. relevant voor NBA, NOB en NOAB). Als u lid bent van het RB dan krijgt u na deelname aan de cursus door ons automatisch PE-punten toegewezen via het PE-onlinesysteem waar wij als geaccrediteerd opleidingsinstituut gebruik van maken.

Investering

€ 50 excl. BTW. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging. De factuur ontvangt u na afloop van de webinar.

Nog vragen?

Hebt u nog vragen? Neem dan gerust contact op met Publishare.

bronvermelding: bron fiscaalconsult.nl - auteur: (onderstaand)
Populair
Populair
Populair
Populair
Populair
Populair
Laatste nieuws
09
apr
Het vijfde sanctiepakket tegen Rusland, en deels ook strafmaatregelen tegen Belarus, is verschenen in het Publicatieblad van de Europese Unie. Bron: nu.nl
lees meer over
02
mrt
De adviesprijs voor een liter benzine stijgt weer met 2 cent naar een nieuwe recordprijs. Ook diesel en lpg lopen hard in prijs op.
lees meer over
01
jun
BTW-ondernemers die door de coronacrisis in liquiditeitsproblemen komen, kunnen de prestatie annuleren. meer
lees meer over
02
jun
Zorg bij verlies dat de aangifte inkomstenbelasting 2020 tijdig wordt ingediend om sneller IB-teruggaves over de jaren 2017 t/m 2019 ontvangen. meer
lees meer over
12
jun
Een directeur-grootaandeelhouder (dga) van een BV heeft de vrijheid om zelf de hoogte van zijn of haar salaris te bepalen. meer
lees meer over

Ook bijdragen als specialist?

U bent Financieel specialist en wilt ook bijdragen aan publishare? Hier leest u hoe wij werken. Neem contact op: mail ons voor meer informatie.
 
 
 
 
Fiscaal
Juridisch
Personeel
Techniek
 
© 2022 - Publishare - alle rechten en copyright bij de resp. auteursrechthebbenden.