Uw advertentie hier
 

Bent u als adviseur nauw betrokken bij arbeidsrelaties? Belangrijk is dat voor de loonheffingen de juiste keuzes worden gemaakt, zonder dat daarbij fiscaal risico wordt gelopen. In dit webinar wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen. Ingegaan wordt op de belangrijkste onderwerpen binnen de loonheffingen die in de verhouding werkgever-werknemer van belang zijn voor de algemene adviespraktijk en voor de salarisadministratie. Tevens wordt ingegaan op de betalingsproblemen vanwege de coronacrisis.

Dit webinar is vooral geschikt voor belastingadviseurs en salarisadministrateurs. Accountants en administrateurs met enige kennis van het belastingrecht en het arbeidsrecht zijn ook van harte welkom.

De onderwerpen van het webinar

Onderdeel van het webinar zijn die onderwerpen die in de praktijk vaak tot discussie met de Belastingdienst leiden als het om de loonheffingen gaat. Uiteraard worden de laatste ontwikkelingen besproken, zodat u voor uw cliënten de fiscale kansen en risico’s goed kunt inschatten. Het volgende komt aan bod:

Loonheffingen

  • de dienstbetrekking van AB-houders, meewerkende kinderen, etc.;
  • de sociale verzekeringsplicht voor DGA en familie;
  • fiscale positie ZZP-er, incl. modelovereenkomsten belastingdienst;
  • de gebruikelijk loonregeling;
  • betalingsproblemen loonheffingen i.v.m. coronacrisis;
  • verruiming werkkostenregeling (WKR) per 2020;
  • de aangepaste 30%-regeling;
  • grensoverschrijdend werken en nieuwe meldingsplicht per 1 maart 2020.

Maak gebruik van de mogelijkheden om ook zelf praktijkvragen in te brengen.

Tijd / plaats

Donderdag 25 juni 2020 van 13.00 tot 15.00 uur (effectief 1½ uur) met halverwege een pauze. Inloggen vanaf 12.30 uur. Online vanaf uw desktop of laptop.

PE-punten /certificaat

1 1/2 PE-punten / PE-uren

Na afloop van het webinar ontvangt u voor de deelname ten behoeve van de PE-punten een bewijs van deelname (o.a. relevant voor NBA, NOB en NOAB). Als u lid bent van het RB dan krijgt u na deelname aan de cursus door ons automatisch PE-punten toegewezen via het PE-onlinesysteem waar wij als geaccrediteerd opleidingsinstituut gebruik van maken.

Investering

€ 95 excl. BTW. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met bijbehorende factuur. Na betaling daarvan is de aanmelding definitief.

Nog vragen?

Hebt u nog vragen? Neem dan gerust contact op met Publishare.

bronvermelding: bron fiscaalconsult.nl - auteur: (onderstaand)
Populair
Populair
Populair
Populair
Populair
Populair
Laatste nieuws
09
apr
Het vijfde sanctiepakket tegen Rusland, en deels ook strafmaatregelen tegen Belarus, is verschenen in het Publicatieblad van de Europese Unie. Bron: nu.nl
lees meer over
02
mrt
De adviesprijs voor een liter benzine stijgt weer met 2 cent naar een nieuwe recordprijs. Ook diesel en lpg lopen hard in prijs op.
lees meer over
01
jun
BTW-ondernemers die door de coronacrisis in liquiditeitsproblemen komen, kunnen de prestatie annuleren. meer
lees meer over
02
jun
Zorg bij verlies dat de aangifte inkomstenbelasting 2020 tijdig wordt ingediend om sneller IB-teruggaves over de jaren 2017 t/m 2019 ontvangen. meer
lees meer over
12
jun
Een directeur-grootaandeelhouder (dga) van een BV heeft de vrijheid om zelf de hoogte van zijn of haar salaris te bepalen. meer
lees meer over

Ook bijdragen als specialist?

U bent Financieel specialist en wilt ook bijdragen aan publishare? Hier leest u hoe wij werken. Neem contact op: mail ons voor meer informatie.
 
 
 
 
Fiscaal
Juridisch
Personeel
Techniek
 
© 2022 - Publishare - alle rechten en copyright bij de resp. auteursrechthebbenden.