Uw advertentie hier
 

De geplande wijzigingen zijn voor een groot deel ontleend aan het Regeerakkoord ‘Vertrouwen in de toekomst’ dat 10 oktober 2017 is gepresenteerd, waar ook de afschaffing van de dividendbelasting wordt vermeld. Daarnaast moet de Europese anti-belastingontwijkingsrichtinglijn (ATAD1) in de Nederlandse wet worden geïmplementeerd. Zoals ieder jaar zal over de wetsvoorstellen weer politieke discussies ontstaan, ook in de Tweede Kamer. Veel wetsvoorstellen zullen ongetwijfeld nog worden aangepast, al dan niet op detailpunten, voordat ze kracht van wet krijgen.

Toch is het voor iedere belastingadviseur zaak om de wijzigingsvoorstellen op de voet te volgen. De vraag zal namelijk spelen of er gezien de plannen die er liggen het raadzaam is om voor bepaalde cliënten dit jaar nog actie te ondernemen of dat hiermee beter gewacht kan worden tot na 2019 (of 2020).

Onze financieel specialisten zullen de komende tijd regelmatig hierover publiceren op publishare. Wilt u ook op de hoogte blijven, meldt u dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn.  

bronvermelding: bron fiscaalconsult.nl - auteur: (onderstaand)
Populair
Populair
Populair
Populair
Populair
Populair
Laatste nieuws
09
apr
Het vijfde sanctiepakket tegen Rusland, en deels ook strafmaatregelen tegen Belarus, is verschenen in het Publicatieblad van de Europese Unie. Bron: nu.nl
lees meer over
02
mrt
De adviesprijs voor een liter benzine stijgt weer met 2 cent naar een nieuwe recordprijs. Ook diesel en lpg lopen hard in prijs op.
lees meer over
01
jun
BTW-ondernemers die door de coronacrisis in liquiditeitsproblemen komen, kunnen de prestatie annuleren. meer
lees meer over
02
jun
Zorg bij verlies dat de aangifte inkomstenbelasting 2020 tijdig wordt ingediend om sneller IB-teruggaves over de jaren 2017 t/m 2019 ontvangen. meer
lees meer over
12
jun
Een directeur-grootaandeelhouder (dga) van een BV heeft de vrijheid om zelf de hoogte van zijn of haar salaris te bepalen. meer
lees meer over

Ook bijdragen als specialist?

U bent Financieel specialist en wilt ook bijdragen aan publishare? Hier leest u hoe wij werken. Neem contact op: mail ons voor meer informatie.
 
 
 
 
Fiscaal
Juridisch
Personeel
Techniek
 
© 2022 - Publishare - alle rechten en copyright bij de resp. auteursrechthebbenden.