Uw advertentie hier
 

Bent u in de praktijk vaak betrokken bij aan- en verkoop van vastgoed? Moet dit vastgoed dan nog flink worden opgeknapt en doet uw cliënt dan veel zelf? Is het de bedoeling dat het op korte termijn met winst wordt doorverkocht? Wanneer vormt het geheel van vastgoed een onderneming, zodat een beroep kan worden gedaan op de bedrijfsopvolgingsfaciliteit? Of is het juist de bedoeling het vastgoed zoveel mogelijk in box 3 te houden? En waar moet u dan op letten?

Diverse praktijkcases passeren de revue. De cursus is geschikt voor belastingadviseurs, accountants en administrateurs.

De onderwerpen van de cursus

Onderdeel van de cursus zijn die onderwerpen die in de praktijk vaak tot discussie leiden met de Belastingdienst, aangaande de inkomsten- en vennootschapsbelasting alsmede de schenk- en erfbelasting. Uiteraard wordt de laatste jurisprudentie besproken, zodat u voor uw cliënt(en) de fiscale kansen en risico’s goed kunt inschatten. Het volgende komt aan bod:

Tijd / plaats

14 juni 2018 van 12.30 tot 17:30 uur in MFA de Heerd, Griftstraat 8, eerst lunch van 12.30 tot 13.30 uur. Tussendoor zijn er koffie-/theepauzes.

PE-punten / certificaat

3 1/2 PE-punten / PE-uren

Na afloop van de training ontvangt u voor de deelname ten behoeve van de PE-punten een bewijs van deelname (o.a. relevant voor NBA, NOB, NOAB en KNB). Als u lid bent van het RB dan krijgt u na deelname aan de cursus door ons automatisch PE-punten toegewezen via het PE-onlinesysteem waar wij als geaccrediteerd opleidingsinstituut gebruik van maken.

Investering

€ 200 excl. BTW. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met bijbehorende factuur. Na betaling daarvan is de aanmelding definitief.

Nog vragen?

Hebt u nog vragen? Neem dan gerust contact op met Publishare.

bronvermelding: bron fiscaalconsult.nl - auteur: (onderstaand)
Populair
Populair
Populair
Populair
Populair
Populair
Laatste nieuws
09
apr
Het vijfde sanctiepakket tegen Rusland, en deels ook strafmaatregelen tegen Belarus, is verschenen in het Publicatieblad van de Europese Unie. Bron: nu.nl
lees meer over
02
mrt
De adviesprijs voor een liter benzine stijgt weer met 2 cent naar een nieuwe recordprijs. Ook diesel en lpg lopen hard in prijs op.
lees meer over
01
jun
BTW-ondernemers die door de coronacrisis in liquiditeitsproblemen komen, kunnen de prestatie annuleren. meer
lees meer over
02
jun
Zorg bij verlies dat de aangifte inkomstenbelasting 2020 tijdig wordt ingediend om sneller IB-teruggaves over de jaren 2017 t/m 2019 ontvangen. meer
lees meer over
12
jun
Een directeur-grootaandeelhouder (dga) van een BV heeft de vrijheid om zelf de hoogte van zijn of haar salaris te bepalen. meer
lees meer over

Ook bijdragen als specialist?

U bent Financieel specialist en wilt ook bijdragen aan publishare? Hier leest u hoe wij werken. Neem contact op: mail ons voor meer informatie.
 
 
 
 
Fiscaal
Juridisch
Personeel
Techniek
 
© 2022 - Publishare - alle rechten en copyright bij de resp. auteursrechthebbenden.