Uw advertentie hier
 

FBN Juristen werd in 1988 opgericht door prof. dr. Hans Stubbé, hoogleraar notariële belastingen aan de Universiteit van Amsterdam, als Fiscaal Bureau voor het Notariaat. In het afgelopen decennium is het kantoor uitgegroeid tot een fiscaal én civiel kenniscentrum ten behoeve van financiële en juridische dienstverleners, zowel binnen als buiten het notariaat.

De gebieden waarop FBN Juristen zich onderscheidt zijn zowel fiscaal:

  • erfbelasting;
  • schenkbelasting;
  • overdrachtsbelasting;
  • omzetbelasting en
  • inkomstenbelasting.

als civiel:

  • ondernemingsrecht;
  • onroerendgoedrecht;
  • huwelijksvermogensrecht;
  • erfrecht; en
  • internationaal recht

 

Cursussen

Gezien de voortdurende wijzigingen in de wetgeving is permanente educatie onmisbaar. Daartoe heeft FBN Juristen naast de adviespraktijk een cursusorganisatie. De cursussen variëren van een serie bijeenkomsten over fiscale en civiele actualiteiten tot meerdaagse opleidingen en diverse (inhouse) cursussen en seminars, bijvoorbeeld met betrekking tot bedrijfsoverdracht, boedelafwikkeling, vastgoedtransacties en het levenstestament. Kijk voor meer informatie en aanmelding hiervoor op cursusoverzicht FBN.

Kennisbank

Tot slot is FBN Juristen uitgever van de kennisbank Via Juridica. Deze kennisbank bevat een schat aan fiscale en civiele informatie en is door de praktische insteek een handig naslagwerk in de dagelijkse praktijk. In Via Juridica zijn naast een toelichting op fiscale en civiele wetgeving alle voor het vakgebied relevante beleidsbesluiten opgenomen, alsmede actuele jurisprudentie, diverse rekentools en kamerstukken van wetten en lopende wetsvoorstellen.

bronvermelding: bron fiscaalconsult.nl - auteur: (onderstaand)
Populair
Populair
Populair
Populair
Populair
Populair
Laatste nieuws
09
apr
Het vijfde sanctiepakket tegen Rusland, en deels ook strafmaatregelen tegen Belarus, is verschenen in het Publicatieblad van de Europese Unie. Bron: nu.nl
lees meer over
02
mrt
De adviesprijs voor een liter benzine stijgt weer met 2 cent naar een nieuwe recordprijs. Ook diesel en lpg lopen hard in prijs op.
lees meer over
01
jun
BTW-ondernemers die door de coronacrisis in liquiditeitsproblemen komen, kunnen de prestatie annuleren. meer
lees meer over
02
jun
Zorg bij verlies dat de aangifte inkomstenbelasting 2020 tijdig wordt ingediend om sneller IB-teruggaves over de jaren 2017 t/m 2019 ontvangen. meer
lees meer over
12
jun
Een directeur-grootaandeelhouder (dga) van een BV heeft de vrijheid om zelf de hoogte van zijn of haar salaris te bepalen. meer
lees meer over

Ook bijdragen als specialist?

U bent Financieel specialist en wilt ook bijdragen aan publishare? Hier leest u hoe wij werken. Neem contact op: mail ons voor meer informatie.
 
 
 
 
Fiscaal
Juridisch
Personeel
Techniek
 
© 2022 - Publishare - alle rechten en copyright bij de resp. auteursrechthebbenden.