Uw advertentie hier
 

In de praktijk begint het vaak bij een geplande aan- of verkoop van vastgoed. Waar moet u op letten? Wat zijn de fiscale risico’s en wat kunt u doen om die te verminderen. Hoe blijft bij samenloop van btw en overdrachtsbelasting de belastingdruk minimaal? Diverse praktijkcases passeren de revue. De cursus is geschikt voor zowel financiële adviseurs als voor notarissen.

De onderwerpen van de cursus

Onderdeel van de cursus zijn die onderwerpen die in de praktijk vaak voorkomen en waarmee u als adviseur mee kunt scoren. Uiteraard worden de laatste actualiteiten besproken. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • verkrijging van (economische) eigendom;
  • onroerendezaaklichamen (art 4 Wet BRV);
  • de samenloopregeling met de btw (o.a. het begrip bouwterrein);
  • de ondernemersfaciliteiten binnen de overdrachtsbelasting.

De onderwerpen zullen aan de hand van praktische (reken)voorbeelden worden besproken.

Desgewenst kunt u ook zelf praktijkcases inbrengen.

Tijd / plaats

13 september 2018 van 16.00 tot 19:30 uur in het Van der Valk Hotel, Wassenaar (Zijdeweg 54). Inloop vanaf 15.30 uur. In de pauze worden broodjes en soep geserveerd. Na afloop is er gelegenheid samen een drankje te nuttigen.

PE-punten /certificaat

3 PE-punten / PE-uren

Na afloop van de training ontvangt u voor de deelname ten behoeve van de PE-punten een bewijs van deelname (o.a. relevant voor NBA, NOB en NOAB). Als u lid bent van het RB dan krijgt u na deelname aan de cursus door ons automatisch PE-punten toegewezen via het PE-onlinesysteem waar wij als geaccrediteerd opleidingsinstituut gebruik van maken. In overleg kunnen wij ook zorgdragen voor PE-punten voor leden van de KNB.

Investering

€ 195 excl. BTW. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met bijbehorende factuur. Na betaling daarvan is de aanmelding definitief.

Nog vragen?

Hebt u nog vragen? Neem dan gerust contact op met Publishare.

bronvermelding: bron fiscaalconsult.nl - auteur: (onderstaand)
Populair
Populair
Populair
Populair
Populair
Populair
Laatste nieuws
09
apr
Het vijfde sanctiepakket tegen Rusland, en deels ook strafmaatregelen tegen Belarus, is verschenen in het Publicatieblad van de Europese Unie. Bron: nu.nl
lees meer over
02
mrt
De adviesprijs voor een liter benzine stijgt weer met 2 cent naar een nieuwe recordprijs. Ook diesel en lpg lopen hard in prijs op.
lees meer over
01
jun
BTW-ondernemers die door de coronacrisis in liquiditeitsproblemen komen, kunnen de prestatie annuleren. meer
lees meer over
02
jun
Zorg bij verlies dat de aangifte inkomstenbelasting 2020 tijdig wordt ingediend om sneller IB-teruggaves over de jaren 2017 t/m 2019 ontvangen. meer
lees meer over
12
jun
Een directeur-grootaandeelhouder (dga) van een BV heeft de vrijheid om zelf de hoogte van zijn of haar salaris te bepalen. meer
lees meer over

Ook bijdragen als specialist?

U bent Financieel specialist en wilt ook bijdragen aan publishare? Hier leest u hoe wij werken. Neem contact op: mail ons voor meer informatie.
 
 
 
 
Fiscaal
Juridisch
Personeel
Techniek
 
© 2022 - Publishare - alle rechten en copyright bij de resp. auteursrechthebbenden.